Despre noi

au1

CINE SUNTEM

Flash Office Solutions este un lanț de centre de birouri instant, prezent în România din 2013, care pune la dispoziția clienților săi spații de birouri de ultimă generație, complet mobilate și utilate, cu servicii incluse, în bugete fixe și avantajoase.

SUPERFLEXIBILITATEA este cuvântul nostru de ordine, atât în ceea ce privește SUPRAFAȚA de birouri închiriată, care poate varia de la 5 mp/unit, până la 350 mp/unit, în funcție de necesarul clientului, cât și în ceea ce privește PERIOADA CONTRACTULUI de închiriere și MULȚIMEA FINISAJELOR BIROURILOR și SERVICIILOR suplimentare pe care le putem pune la dispoziție.

rosetti_reception

CE OFERIM

Birouri la cheie, mobilate, cu toate serviciile incluse – de recepție, telefonie, IT&C, curățenie etc. disponibile imediat.

Veniți doar cu laptopul personal și de restul ne ocupăm noi. Iar dacă nu aveți un laptop performant sau intrați într-un nou business și aveți nevoie de o rețea de calculatoare, lăsați și această parte în grija noastră, noi vi le putem furniza și pe acestea, într-un cost suplimentar, pentru că dispunem de specialiști în acest domeniu.

Doriți un birou IT open space, în care colaborarea între angajați este esențială? Avem birouri standard, luminoase și prietenoase, cu toată cablarea IT necesară și cu un flux de internet pe măsură!

Doriți un cabinet de avocatură sobru și elegant, care să asigure discreția discuțiilor clienților dumneavoastră și care să impună respect? Putem face, vă putem amenaja biroul cum doriți, în condițiile cele mai flexibile ale unui contract de pe piața românească.

În acest moment, în centrele Flash Office Solutions funcționează companii IT&C, cu de la un angajat, la 70 angajați, cabinete de avocatură, firme de design, firme de consultanță financiară și contabilă, start-up-uri în domenii diverse.

Noi avem grijă de biroul dumneavoastră, de la mobilare, întreținere curentă, curățenie, servicii de recepție, telefonie și internet și dumneavoastră vă ocupați doar de business-ul dumneavoastră și de relațiile de afaceri, pe care le puteți construi în una din cele mai elegante și reprezentative locații.

rosetti_location

CENTRELE NOASTRE

Flash Office Solutions pune la dispoziție DOAR SPAȚII DE BIROURI SITUATE ÎN CLĂDIRI PREMIUM, ICONICE, DE CLASĂ A, de cea mai înaltă calitate, în zone ultracentrale, reprezentantive pentru București.

Primul centru Flash Office Solutions a fost deschis în 2013 în clădirea de birouri Armand Călinescu 26, iar cel de-al doilea centru Flash Office Solutions în 2015 în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower, amândouă de clasă A, având calitățile celor mai înalte standarde de calitate – în ceea ce privește structura de construcție, dar și finisajele și dotările de care dispun.

În cel de-al doilea centru Flash Office Solution, în clădirea Maria Rosetti Tower, pe lângă birourile individuale de închiriat, am înființat și Flash HUB, un concept nou și revoluționar la nivel internațional, adresat clienților noștri interesați de office sharing.