Gradul de ocupare al centrelor Flash Office a trecut de 94%. Mai sunt doar patru birouri libere, cu un total de zece angajaţi

COMUNICAT DE PRESĂ

 Birourile instant din centrele Flash Office au un grad de ocupare aproape maxim în acest ultim trimestru din 2015! De la începutul lunii octombrie HUB-ul este deja plin, fiind ocupate toate birourile din spaţiul de co-working, iar din cele 33 birouri individuale mai sunt libere patru, două cu o capacitate de maximum doi angajaţi şi două cu o capacitate de maximum trei locuri.

Din suprafaţa totală de 1.317 mp, cât au în total spaţiile din centrele de birouri instant Flash Office, mai sunt disponibile patru spaţii individuale cu suprafeţe între 12 mp şi 16 mp.

Intenţionăm să extindem spaţiul centrelor de birouri instant, în prima parte a lui 2016, ca urmare a cererii mari înregistrate în ultimele trei luni. Cei mai mulţi chiriaşi din zona de HUB provin din domeniul IT&C şi al serviciilor, în timp ce chiriaşii spaţiilor individuale instant, la cheie, sunt de regulă companii de consultanţă ”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Ce mai este disponibil:

  • 2 camere cu până la 3 posturi de lucru
  • 2 camere cu până la 2 posturi de lucru

Flash Office Solutions funcţionează în două clădiri de birouri, Armand Călinescu 26 şi Maria Rosetti Tower, amândouă cu spaţii de birouri instant de clasă superioară, situate în zona ultracentrală din Bucureşti.

Centru instant Flash din clădirea Armand Călinescu 26 este ocupat 100%, în acest moment mai fiind disponibile doar cele patru spaţii individuale din clădirea Maria Rosetti Tower.

Centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile şi facilităţile incluse, spaţiile – camerele individuale fiind mobilate şi dotate cu facilităţi IT.

Mai multe detalii despre serviciile şi gratuităţile oferite, celor care închiriază un spaţiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash şi o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/properties/rosseti-instant-office-2/

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport şi îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale şi servicii de avocatură. Lista lor completă o găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/