Armand Birouri virtuale

Am putea să ne întrebăm: de ce este biroul virtual o soluție bună?

Este util în special pentru start-up și companii mici care doresc să opereze într-un mediu de afaceri modern, fără a fi acolo fizic. Pentru ca prima impresie este important va oferim posibilitatea de a reduce cheltuielile: ca atare, nu trebuie să închirieze un spațiu de fapt, nu trebuie să fie acolo pentru a beneficia de o locație de afaceri impresionant și un număr de contact local, care este atribuit pentru tine. Toate acestea pot face o diferență în afacerea dumneavoastră.

Principalul avantaj al acestei soluții este posibilitatea de a înregistra sediu de firma la sediul nostru. Ca atare puteți avea un abonament cu acces fizic la spatii de birouri si sali de conferinta, chiar numai pentru câteva ore, precum și servicii de primire și de sprijin administrativ oferit de Flash Office Solutions.

 

Abonamente pentru birouri virtuale

 

Abonament
DE MEMBRU

Abonament
STANDARD

Abonament
CLASIC

Abonament
PLUS

Adresa postala
Adresa postala
Adresa postala
Adresa postala
Cutie postala (Serviciul de cutie postala, ofera posibilitate companiilor de a fi inregistrate, cat si gestionarea postei) Cutie postala (Serviciul de cutie postala, ofera posibilitate companiilor de a fi inregistrate, cat si gestionarea postei) Cutie postala (Serviciul de cutie postala, ofera posibilitate companiilor de a fi inregistrate, cat si gestionarea postei) Cutie postala (Serviciul de cutie postala, ofera posibilitate companiilor de a fi inregistrate, cat si gestionarea postei)
X Discount la sala de sedinta 8% Discount la sala de sedinta 10% Discount la sala de sedinta 15%
X Linie telefonica centrala dedicata (gestionarea apelurilor telefonice) Linie telefonica centrala dedicata (gestionarea apelurilor telefonice) Linie telefonica centrala dedicata (gestionarea apelurilor telefonice)
X X Posibilitatea de plasare signalectica la receptie Posibilitatea de plasare signalectica la receptie
X X Linie de fax si copiere Linie de fax si copiere
X X X Acces la birouri – 5 zile/luna
X X X Acces la zonele comune

 

Dotari

  • Aer conditionat
  • Ascensor
  • Calculator
  • Curatenie dupa ieșire
  • Încălzire
  • Internet + Wifi

Harta