Flash Office Solutions își extinde spațiul de birouri instant în clădirea Jean-Louis Calderon 70

calderon70

Flash Office Solutions a semnat un nou contract de închiriere pentru încă 300 mp în clădirea de birouri, localizata in centrul Bucurestiului, Jean-Louis Calderon nr. 70. Acum, centrele de birouri instant Flash Office cumuleaza o suprafață totală de 1.770 mp, în trei clădiri de birouri ultracentrale, Armand Călinescu 26, Maria Rosetti Tower și Jean-Louis Calderon 70.

Noua locatie este situata aproape de parcul Gradina Icoanei, foarte aproape de statia de metrou Romana si pune la dispozitie birouri instant Flash Office, atât în zona de birouri individuala, cât și în zona de hub.

Spatiu propune o sala de sedinte, complet echipata, cu o capacitate de pana la 22 de locuri cu posibilitate de inchiriere cu tarife fixe pentru potentialii clienti, dar gratuite pentru clientii centrului Jean-Louis Calderon 70.

calderon70_offices

Birou PART-TIME

Flash Office Solutions va ofera acum posibilitatea de a lucra intr-un birou privat sau intr-un spatiu coworking, ambele utilate la standarde inalte de calitate:

800x400_9             800x400_6

Pachet 5 zile/luna: 85 EURO + TVA/pers. 

Pachet 10 zile/luna: 125 EURO + TVA/pers.

 • in camera individuala alocata dinamic;
 • se adauga 15 euro + TVA/ zi pentru vizitator;  
 • program de lucru: de luni pana vineri,
  intre orele 09:00 -18:00;  

Pachet 5 zile/luna: 60 EURO + TVA/pers. 

Pachet 10 zile/luna: 100 EURO + TVA/pers.

 • in Flash HUB (camera comuna cu 8 spatii de lucru);
 • se adauga 10 euro + TVA/ zi pentru vizitator;  
 • program de lucru: de luni pana vineri,
  intre orele 09:00 -18:00;  

 

Pachetele de zi vin insotite de beneficiile standard oferite abonatilolor nostri:

 • Birou individual;
 • Mobilier complet (birou, scaun, role box, cuier, cos de gunoi);
 • Acces bucatarie (cafea, ceai, apa, zahar);
 • Mentenanta (apa, energie electrica, gaze);
 • Personal pentru curatenie;
 • Support IT;
 • Reducere de pana la 20% pentru sala de sedinta ( flipchart, tabla magnetica si markere, telefon cu posibilitatea de organizare de teleconferinta, wi-fi );
 • Conexiune internet 100Mbps – extern;
 • Acces controlat pe baza de card cu supraveghere video;

800x400_16

 

 

Flash Office Solutions caută spatii să își extindă capacitatea

20160108_141421

Un interviu despre planurile noastre de viitor apare in publicatia economica Ziarul financiar, sub titlul: Flash Office Solutions caută să extindă capacitatea hubului destinat start-up-urilor.

Flash Office Solutions, com­panie care oferă birouri la cheie firmelor – mobilate şi cu toate ser­viciile incluse (recepţie, telefonie, IT&C, curăţenie etc.) – are în plan să extindă în 2016, fiind vizate atat cladirile in care deja activeaza, dar si alte cladiri ultracentrale.

Mai multe detalii gasiti in articolul din Ziarul financiar, de vineri, 8 ianuarie 2016.

Flash Office își extinde spațiul de birouri instant cu încă 400 mp, în clădirea Maria Rosetti Tower

rosetti_location

COMUNICAT DE PRESĂ

Flash Office Solutions a semnat un contract de închiriere pentru încă 400 mp în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower. Acum, centrele de birouri instant Flash Office au cumulat o suprafață totală de 1.717 mp, în două clădiri de birouri ultracentrale, Maria Rosetti Tower și Armand Călinescu 26.

La începutul lunii decembrie, gradul de ocupare este de 100%, pentru spațiile amenajate din centrele de birouri instant Flash Office, atât în zona de birouri individuale, cât și în zona de hub. Primul loc în Flash Hub urmează a se elibera în luna ianuarie, iar noul spațiu închiriat în această lună va fi disponibil la închiriere, după amenajare, echipare și mobilare completă în luna martie 2016.

În strategia pentru 2016 am prevăzut să ne extindem cu spații de birouri în alte două noi clădiri din centrul Bucureștiului (pe lângă suprafața de 400 mp, pentru care am semnat deja un contract în Maria Rosetti Tower și pe care o vom amenaja în prima parte a anului viitor). Vom ajunge la un total de patru locații în București, până la sfârșitul lui 2016”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Membrii centrelor de birouri instant Flash Office, fie că se află în spații individuale, fie în zona de HUB beneficiază la costuri fixe de birouri mobilate, cu toate facilitățile și serviciile incluse: recepție, sală de conferințe, complet mobilată și echipată cu videoproiector și flipchart, bucătărie, recepție, internet, wi-fi, imprimantă, curățenie, încălzire a spațiilor etc

Lista completă a facilităților o găsiți aici http://www.flashoffice.ro/ro/beneficii/

De asemenea, membrii centrelor primesc gratuit CARDUL FLASH, prin care au reduceri permanente între 10 și 20%, la 26 de parteneri, de la restaurante și cafenele din zona birourilor, săli de sport și îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale și servicii de avocatură. Despre acest sistem puteți afla mai multe aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/

Maria Rosetti Tower este o clădire de birouri de ultimă generaţie, situată în zona ultracentrală a Capitalei, pe strada Maria Rosetti, în spatele Bulevardului Magheru şi la câteva minute de mers pe jos de la staţia de metrou Universitate, într-o zonă istorică, ultracentrală, cu acces uşor către toate celelalte zone de birouri şi rezidenţiale şi către toate tipurile de mijloace de transport.

Clădirea Maria Rosetti Tower are în total o suprafaţă închiriabilă de 9.326 mp de spaţii de birouri de clasa A şi 64 locuri în parcarea subterană.

Black Friday la partener Flash Card!

Astazi, vineri 27 noiembrie, Pineberry, partenerul nostru de la Flash Card are promotie de Black Friday, reduceri de 20% la camasi din colectia noua. Astfel, o camasa cu buline, precum cea din imagine care in mod normal costa 140 lei, acum este redusa pe site la 100 lei iar prin cardul Flash se mai aplica o reducere suplimentara de 10%.

pineberry_Black_Friday

Camasile albe sunt reduse si mai mult, pana la 80 lei pe site, la care mai primiti o reducere de 10% prin Flash Card.

Trebuie doar ca la comanda sa precizati ca sunteti posesorul cardului Flash si primiti si aceasta reducere suplimentara.

Bucurati-va de reduceri si nu uitati ca prin Flash Card aveti beneficii la 26 de parteneri, magazine, restaurante dar si servicii de business.

Centrele Flash Office va ofera nu doar birouri instant, complet mobilate si utilate ci si o comunitate de business, ca intr-o mare corporatie, care sa inspire incredere partenerilor de afaceri. Uniti suntem o putere, nu uitati, in negocierea unui reduceri, dar si in afaceri de top!

 

Gradul de ocupare al centrelor Flash Office a trecut de 94%. Mai sunt doar patru birouri libere, cu un total de zece angajaţi

agents_Ilincax200

COMUNICAT DE PRESĂ

 Birourile instant din centrele Flash Office au un grad de ocupare aproape maxim în acest ultim trimestru din 2015! De la începutul lunii octombrie HUB-ul este deja plin, fiind ocupate toate birourile din spaţiul de co-working, iar din cele 33 birouri individuale mai sunt libere patru, două cu o capacitate de maximum doi angajaţi şi două cu o capacitate de maximum trei locuri.

Din suprafaţa totală de 1.317 mp, cât au în total spaţiile din centrele de birouri instant Flash Office, mai sunt disponibile patru spaţii individuale cu suprafeţe între 12 mp şi 16 mp.

Intenţionăm să extindem spaţiul centrelor de birouri instant, în prima parte a lui 2016, ca urmare a cererii mari înregistrate în ultimele trei luni. Cei mai mulţi chiriaşi din zona de HUB provin din domeniul IT&C şi al serviciilor, în timp ce chiriaşii spaţiilor individuale instant, la cheie, sunt de regulă companii de consultanţă ”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Ce mai este disponibil:

 • 2 camere cu până la 3 posturi de lucru
 • 2 camere cu până la 2 posturi de lucru

Flash Office Solutions funcţionează în două clădiri de birouri, Armand Călinescu 26 şi Maria Rosetti Tower, amândouă cu spaţii de birouri instant de clasă superioară, situate în zona ultracentrală din Bucureşti.

Centru instant Flash din clădirea Armand Călinescu 26 este ocupat 100%, în acest moment mai fiind disponibile doar cele patru spaţii individuale din clădirea Maria Rosetti Tower.

Centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile şi facilităţile incluse, spaţiile – camerele individuale fiind mobilate şi dotate cu facilităţi IT.

Mai multe detalii despre serviciile şi gratuităţile oferite, celor care închiriază un spaţiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash şi o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/properties/rosseti-instant-office-2/

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport şi îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale şi servicii de avocatură. Lista lor completă o găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/

Mai sunt doar patru birouri individuale disponibile! Hub-ul e plin!

800x400_16

Birourile instant din centrele Flash Office au un grad de ocupare aproape maxim în acest ultim trimestru din 2015!

În această lună s-au ocupat toate cele 36 locuri din HUB și mai sunt libere doar patru birouri individuale, cu un total de 10 posturi de lucru.

Ce mai este disponibil:

 • 2 camere cu până la 3 posturi de lucru 
 • 2 camere cu până la 2 posturi de lucru 

Spațiile libere, în care vă puteți muta imediat se află în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower, de clasă A, situată în zona ultracentrală Universitate.

Vă reamintim, că spațiile de birouri instant din centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile și facilitățile incluse, spațiile – camerele individuale fiind mobilate și dotate cu facilități IT.

Mai multe detalii despre serviciile și gratuitățile oferite, dacă închiriați un spațiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash și o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiți aici

http://www.flashoffice.ro/properties/rosseti-instant-office-2/

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport și îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale și servicii de avocatură. Lista lor completă o găsiți aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/

Noi membri la cardul de reduceri – în curând

Vă pregătim noi parteneri pentru Flash Card, ce asigură reduceri permanente pentru cei care închiriază birouri instant în centrele Flash Office. In curând vom anunta un nou calup de parteneri, de la dentisti, la săli de sport de fortă, pentru băieti si fete care vor să se mentină în formă si cursuri de îmbunătătire a calitătilor de manager sau  din domeniul IT.

Până atunci, nu uitasi că vă putesi bucura zilnic de reduceri între 10 si 20% la food – Cofetăria Armand (care va pregateste oferte speciale pentru card de săptămâna viitoare), Octopus, Lente Bistro, Jeunesse Bistro, Bernschutz & Co, dar si la cămăsile de la www.pineberry.ro, 10% pentru cele deja reduse si 15% pentru cele din colectia nouă, reduceri de 10% la florile de la Expert Flower, florăria din colt si tot 10% la orice produs de pe www.retroboutique.ro.

Ofertele speciale de la Cofetaria Armand pentru posesorii de Flash Card pentru luna octombrie sunt:

Saptamana 05-11 octombrie 2015

 • Cafea + 1 croissant simplu 7 lei
 • Ceai + 3 american cookies 6 lei

Saptamana 12 – 18 octombrie 2015

 • Cafea + 1 croissant ciocolata 7 lei
 • Ceai + 3 sable orange 6 lei

Saptamana 19 – 25 octombrie 2015

 • Cafea + 3 American Cookies – 7 lei
 • Ceai + 5 fursecuri cu stafide – 6 lei

Saptamana 26 octombrie – 1 noiembrie

 • Cafea + 3 Sable orange – 7 lei
 • Ceai + 3 American cookies – 6 lei

 

SERVICII CORPORATE De asemenea, pentru proiecte de IT&C puteti apela la vecinii de etaj de la Tellence Tecnologies, pentru recrutări de personal la Flow Human Capital, din centrul nostru de birouri Armand Călinescu 26, pentru servicii de legal la Cabinetul de avocatură Emil Enachescu, aflat la etajul patru din centrul Flash Office din Maria Rosetti Tower, iar pentru Media&PR si productie media puteti contacta agentiile partenere www.mediapr.ro si www.dogmafilm.com, care vă pot pregăti campanii de presă sau spoturi radio si TV.

Lista completă a actualilor parteneri si reducerile lor le puteti consulta în posturile de mai jos.

La pas pe la Armenească, un proiect cultural pentru descoperirea istoriei zonei noastre

Armeneasca_eveniment

Știați că zona în care sunt amplasate Armenească 26 și Maria Rosetti Tower, cele două clădiri de birouri care găzduiesc centrele noastre Flash Office este una bogată istoric, cu străzi și vile care au povești ale unor oameni celebri? Le puteți descoperi în acest weekend de toamnă,când un grup de liceeni bucureșteni entuziaști, sponsorizați printr-un proiect cultural european, vor lua la pas străzile învecinate și vor prezenta clădirile vechi importante tuturor celor care li se vor alătura.

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate organizează sâmbătă, 17 octombrie și duminică, 18 octombrie, de la ora 17.00, un traseu-cultural experiment intitulat „La pas pe la Armenească”.

Potrivit organitorilor, traseul pornește din fața Bisericii Armenești și se desfășoară pe străzile: Armenească, Rafael Sanzio, Spătarului, Corbeni, Silvestru, Popa Rusu, Bocșa, având 7 opriri și o durată de o oră și jumătate.

Proiectul propune bucureștenilor un spațiu alternativ de promenada, dar si un prilej de descoperire a vechii comunităti armene din București, printr-o serie de povești despre primii armeni sosiți la Bucuresti în secolele trecute, despre obiceiurile și tradițiile lor, povești despre cafele si despre comertul cu delicatese, despre amor si lux, povesti care vor surprinde si istoriile celor mai celebri armeni din Bucuresti


Traseul-cultural este un experiment ARCEN pentru că este documentat, redactat și conceput împreună cu un grup de 30 de elevi selectați dintr-o serie de licee din București care au urmat în lunile septembrie-octombrie cursul despre arhitectură și urbanism din cadrul proiectului educațional ARCEN „Noi suntem orașul. Voluntariat avizat”. O parte din elevi vor face și ghidajul prin cartierul Armenesc însoțiți de un ghid ARCEN.

Și apropo de clădiri vechi locuite de oameni celebri, vă mai semnalăm și vila în care se află restaurantul Octopus, care a fost locuită de celebrul scriitor I.L. Caragiale – restaurantul se află chiar lângă centrul nostru de birouri instant Flash Maria Rosetti și prin sistemul nostru de reduceri permanente Flash Card aveți o reducere de 10%-15%, în funcție de mărimea comenzii.