Noi parteneri Flash Office Instant Benefits Card

Flash Office Solutions isi extinde lista de parteneri Flash Office Instant Office Benefits cu inca 3 companii. Pe langa reducerile zilnice bine cunoscute intre 10 si 20% la food – Cofetăria Armand, Octopus, Lente Bistro, Jeunesse Bistro, Bernschutz & Co, clientii Flash Office Solutions beneficiaza si de reduceri la Cursuri de Limba Engleza pentru copii, Certificari ISO, dar si Productie video corporate (Filmare, Editare, Animatii, Voice Over, Drona – filmare aeriana).

Pe langa cele mentionate mai sus, Flash Office Solutions va poate recomanda servicii profesionale pe masura pretentiilor dvs.

 1. Recrutare

 2. Leasing de personal

 3. Aprovizionare IT

 4. Salarizare si Resurse umane

 5. Contabilitate

 6. Infiintare Firma

Lista lor completă o găsiți aici: http://www.flashoffices.com/ro/cardul-flash-office/.

Suprafața total inchiriata de Flash Office Solutions!

Flash Office Solutions funcționează în trei clădiri de birouri, Armand Călinescu 26, Maria Rosetti Tower şi J.L. Calderon 70, toate cu spații de birouri instant de clasă superioară, situate în zona ultracentrală din Bucureşti.

Din suprafața totală de 678 mp., cât avea la inceputul lui 2014, Flash Office Solutions a ajuns in al II-lea semestru din 2017 să dețină în total 2.400 mp., triplandu-se astfel suprafața în doar 3 ani de activitate.

2 1 calderon70-homepage

Flash Office Solutions își extinde spațiul de birouri instant în clădirea Jean-Louis Calderon 70

calderon70

Flash Office Solutions a semnat un nou contract de închiriere pentru încă 300 mp în clădirea de birouri, localizata in centrul Bucurestiului, Jean-Louis Calderon nr. 70. Acum, centrele de birouri instant Flash Office cumuleaza o suprafață totală de 1.770 mp, în trei clădiri de birouri ultracentrale, Armand Călinescu 26, Maria Rosetti Tower și Jean-Louis Calderon 70.

Noua locatie este situata aproape de parcul Gradina Icoanei, foarte aproape de statia de metrou Romana si pune la dispozitie birouri instant Flash Office, atât în zona de birouri individuala, cât și în zona de hub.

Spatiu propune o sala de sedinte, complet echipata, cu o capacitate de pana la 22 de locuri cu posibilitate de inchiriere cu tarife fixe pentru potentialii clienti, dar gratuite pentru clientii centrului Jean-Louis Calderon 70.

calderon70_offices

Birou PART-TIME

Flash Office Solutions va ofera acum posibilitatea de a lucra intr-un birou privat sau intr-un spatiu coworking, ambele utilate la standarde inalte de calitate:

800x400_9             800x400_6

Pachet 5 zile/luna: 85 EURO + TVA/pers. 

Pachet 10 zile/luna: 125 EURO + TVA/pers.

 • in camera individuala alocata dinamic;
 • se adauga 15 euro + TVA/ zi pentru vizitator;  
 • program de lucru: de luni pana vineri,
  intre orele 09:00 -18:00;  

Pachet 5 zile/luna: 60 EURO + TVA/pers. 

Pachet 10 zile/luna: 100 EURO + TVA/pers.

 • in Flash HUB (camera comuna cu 8 spatii de lucru);
 • se adauga 10 euro + TVA/ zi pentru vizitator;  
 • program de lucru: de luni pana vineri,
  intre orele 09:00 -18:00;  

 

Pachetele de zi vin insotite de beneficiile standard oferite abonatilolor nostri:

 • Birou individual;
 • Mobilier complet (birou, scaun, role box, cuier, cos de gunoi);
 • Acces bucatarie (cafea, ceai, apa, zahar);
 • Mentenanta (apa, energie electrica, gaze);
 • Personal pentru curatenie;
 • Support IT;
 • Reducere de pana la 20% pentru sala de sedinta ( flipchart, tabla magnetica si markere, telefon cu posibilitatea de organizare de teleconferinta, wi-fi );
 • Conexiune internet 100Mbps – extern;
 • Acces controlat pe baza de card cu supraveghere video;

800x400_16

 

 

Flash Office Solutions caută spatii să își extindă capacitatea

Un interviu despre planurile noastre de viitor apare in publicatia economica Ziarul financiar, sub titlul: Flash Office Solutions caută să extindă capacitatea hubului destinat start-up-urilor.

Flash Office Solutions, com­panie care oferă birouri la cheie firmelor – mobilate şi cu toate ser­viciile incluse (recepţie, telefonie, IT&C, curăţenie etc.) – are în plan să extindă în 2016, fiind vizate atat cladirile in care deja activeaza, dar si alte cladiri ultracentrale.

Mai multe detalii gasiti in articolul din Ziarul financiar, de vineri, 8 ianuarie 2016.

Flash Office își extinde spațiul de birouri instant cu încă 400 mp, în clădirea Maria Rosetti Tower

COMUNICAT DE PRESĂ

Flash Office Solutions a semnat un contract de închiriere pentru încă 400 mp în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower. Acum, centrele de birouri instant Flash Office au cumulat o suprafață totală de 1.717 mp, în două clădiri de birouri ultracentrale, Maria Rosetti Tower și Armand Călinescu 26.

La începutul lunii decembrie, gradul de ocupare este de 100%, pentru spațiile amenajate din centrele de birouri instant Flash Office, atât în zona de birouri individuale, cât și în zona de hub. Primul loc în Flash Hub urmează a se elibera în luna ianuarie, iar noul spațiu închiriat în această lună va fi disponibil la închiriere, după amenajare, echipare și mobilare completă în luna martie 2016.

În strategia pentru 2016 am prevăzut să ne extindem cu spații de birouri în alte două noi clădiri din centrul Bucureștiului (pe lângă suprafața de 400 mp, pentru care am semnat deja un contract în Maria Rosetti Tower și pe care o vom amenaja în prima parte a anului viitor). Vom ajunge la un total de patru locații în București, până la sfârșitul lui 2016”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Membrii centrelor de birouri instant Flash Office, fie că se află în spații individuale, fie în zona de HUB beneficiază la costuri fixe de birouri mobilate, cu toate facilitățile și serviciile incluse: recepție, sală de conferințe, complet mobilată și echipată cu videoproiector și flipchart, bucătărie, recepție, internet, wi-fi, imprimantă, curățenie, încălzire a spațiilor etc

Lista completă a facilităților o găsiți aici http://www.flashoffice.ro/ro/beneficii/

De asemenea, membrii centrelor primesc gratuit CARDUL FLASH, prin care au reduceri permanente între 10 și 20%, la 26 de parteneri, de la restaurante și cafenele din zona birourilor, săli de sport și îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale și servicii de avocatură. Despre acest sistem puteți afla mai multe aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/

Maria Rosetti Tower este o clădire de birouri de ultimă generaţie, situată în zona ultracentrală a Capitalei, pe strada Maria Rosetti, în spatele Bulevardului Magheru şi la câteva minute de mers pe jos de la staţia de metrou Universitate, într-o zonă istorică, ultracentrală, cu acces uşor către toate celelalte zone de birouri şi rezidenţiale şi către toate tipurile de mijloace de transport.

Clădirea Maria Rosetti Tower are în total o suprafaţă închiriabilă de 9.326 mp de spaţii de birouri de clasa A şi 64 locuri în parcarea subterană.

Black Friday la partener Flash Card!

Astazi, vineri 27 noiembrie, Pineberry, partenerul nostru de la Flash Card are promotie de Black Friday, reduceri de 20% la camasi din colectia noua. Astfel, o camasa cu buline, precum cea din imagine care in mod normal costa 140 lei, acum este redusa pe site la 100 lei iar prin cardul Flash se mai aplica o reducere suplimentara de 10%.

pineberry_Black_Friday

Camasile albe sunt reduse si mai mult, pana la 80 lei pe site, la care mai primiti o reducere de 10% prin Flash Card.

Trebuie doar ca la comanda sa precizati ca sunteti posesorul cardului Flash si primiti si aceasta reducere suplimentara.

Bucurati-va de reduceri si nu uitati ca prin Flash Card aveti beneficii la 26 de parteneri, magazine, restaurante dar si servicii de business.

Centrele Flash Office va ofera nu doar birouri instant, complet mobilate si utilate ci si o comunitate de business, ca intr-o mare corporatie, care sa inspire incredere partenerilor de afaceri. Uniti suntem o putere, nu uitati, in negocierea unui reduceri, dar si in afaceri de top!

 

Gradul de ocupare al centrelor Flash Office a trecut de 94%. Mai sunt doar patru birouri libere, cu un total de zece angajaţi

COMUNICAT DE PRESĂ

 Birourile instant din centrele Flash Office au un grad de ocupare aproape maxim în acest ultim trimestru din 2015! De la începutul lunii octombrie HUB-ul este deja plin, fiind ocupate toate birourile din spaţiul de co-working, iar din cele 33 birouri individuale mai sunt libere patru, două cu o capacitate de maximum doi angajaţi şi două cu o capacitate de maximum trei locuri.

Din suprafaţa totală de 1.317 mp, cât au în total spaţiile din centrele de birouri instant Flash Office, mai sunt disponibile patru spaţii individuale cu suprafeţe între 12 mp şi 16 mp.

Intenţionăm să extindem spaţiul centrelor de birouri instant, în prima parte a lui 2016, ca urmare a cererii mari înregistrate în ultimele trei luni. Cei mai mulţi chiriaşi din zona de HUB provin din domeniul IT&C şi al serviciilor, în timp ce chiriaşii spaţiilor individuale instant, la cheie, sunt de regulă companii de consultanţă ”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Ce mai este disponibil:

 • 2 camere cu până la 3 posturi de lucru
 • 2 camere cu până la 2 posturi de lucru

Flash Office Solutions funcţionează în două clădiri de birouri, Armand Călinescu 26 şi Maria Rosetti Tower, amândouă cu spaţii de birouri instant de clasă superioară, situate în zona ultracentrală din Bucureşti.

Centru instant Flash din clădirea Armand Călinescu 26 este ocupat 100%, în acest moment mai fiind disponibile doar cele patru spaţii individuale din clădirea Maria Rosetti Tower.

Centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile şi facilităţile incluse, spaţiile – camerele individuale fiind mobilate şi dotate cu facilităţi IT.

Mai multe detalii despre serviciile şi gratuităţile oferite, celor care închiriază un spaţiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash şi o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/properties/rosseti-instant-office-2/

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport şi îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale şi servicii de avocatură. Lista lor completă o găsiţi aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/

Mai sunt doar patru birouri individuale disponibile! Hub-ul e plin!

Birourile instant din centrele Flash Office au un grad de ocupare aproape maxim în acest ultim trimestru din 2015!

În această lună s-au ocupat toate cele 36 locuri din HUB și mai sunt libere doar patru birouri individuale, cu un total de 10 posturi de lucru.

Ce mai este disponibil:

 • 2 camere cu până la 3 posturi de lucru 
 • 2 camere cu până la 2 posturi de lucru 

Spațiile libere, în care vă puteți muta imediat se află în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower, de clasă A, situată în zona ultracentrală Universitate.

Vă reamintim, că spațiile de birouri instant din centrele Flash Office Solutions beneficiază de toate serviciile și facilitățile incluse, spațiile – camerele individuale fiind mobilate și dotate cu facilități IT.

Mai multe detalii despre serviciile și gratuitățile oferite, dacă închiriați un spațiu instant individual, la cheie, într-un centru Flash și o prezentare a lor, inclusiv cu imagini găsiți aici

http://www.flashoffice.ro/properties/rosseti-instant-office-2/

De asemenea, membri centrelor beneficiază de reduceri permanente la 25 de parteneri, de la restaurante, săli de sport și îmbrăcăminte business, până la furnizori de echipamente IT, traduceri profesionale și servicii de avocatură. Lista lor completă o găsiți aici

http://www.flashoffice.ro/flash-office-card/